Social

Gigi Becali: " Imi pun mari sperante in Gloria Bistrita"

Patronul Stelei, Gigi Becali vrea sa isi asigure titlul inainte de fluierul final al campionatului de peste doua etape. 40.000 de euro este prima pe care o ofera Becali fiecarui jucator de la Bistrita, in cazul in care Gloria nu va pierde in fata celor de la CFR .

“Imi pun mari spe­rante ca Gloria Bistrita nu va pierde in fata CFR-ului simbata seara, caz in care nici nu ma mai intereseaza ce facem cu Dinamo”, a declarat Becali.

Scopul primelor este motivarea bistritenilor si in acelasi timp demotivarea jucatorilor clujeni.

“O sa vedeti ca cei de la Gloria vor juca pe cite 40.000 de euro de ju­ca­tor. De unde are atitia bani Pa­dureanu? Ei, acum asta e proble­ma? Se imprumuta de la prieteni si atit o sa le ofere jucatorilor sai”, a continuat patronul din Ghencea.

500.000 pentru Gloria Bistrita

Jumatate de milion de euro este suma care ar putea sa echivaleze cu urmatorul esec al echipei din Cluj. Daca va castiga campionatul Steaua va castiga cel putin 10 milioane de euro odata cu intrarea in Champions League.

“Daca CFR nu va cistiga cu Gloria, atunci duminica seara voi sta alaturi de Giovanni, de Borcea, de Badea si de Turcu, vom bea impreuna sampanie si ne vom simti la Steaua - Dinamo ca la teatru”, a incheiat Becali.

1,4 milioane de euro pentru adversarii CFR-ului

De la inceputul returului, Gigi Becali a “investit” o suma colosala in adversarii care au intalnit CFR Cluj. 5 dintre aceste echipe au atins obiectivul:

Ceahlaul Piatra Neamt – CFR Cluj 0-0 (100.000 euro)
Poli Iasi – CFR Cluj 1-0 ( 200.000)
CFR – Pandurii 0-1 ( 500.000)
Urziceni – CFR 0-0 (300.000)
Mioveni- 0-0 ( 300.000)
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea