Social

#parlamentul european #jose barroso #gigi becali

Gigi Becali il indeamna pe Barroso la rugaciune in plenul PE

Europarlamentarul roman Gigi Becali a luat pentru a doua oara cuvantul in Parlamentul European, in timpul discutiilor pentru realegerea lui Jose Manuel Barroso in functia de presedinte al Comisiei Europeane. Latifundiarul din Pipera l-a indemnat pe Barroso sa se roage pentru ca Dumnezeu sa-i dea intelepciune.

Becali a pus accentul pe motivul pentru care il voteaza pe Barroso, faptul ca acesta crede in Dumnezeu. "Domnule Barroso, am citit documentul dumneavoastra, dar, sincer, va votez maine pentru ca eu cred ca Europa are nevoie de un om religios si crestin ca dumneavoastra, cu aceasta educatie", a spus Becali la Strasbourg.

"Eu cred ca dumneavoastra veti fi Presedintele Comisiei si va rog, domnule Barroso, sa va rugati la Dumnezeu sa va dea ce i-a dat lui Solomon: intelepciune pentru a conduce Comisia Europeana. Doamne ajuta!", a incheiat finantatorul Stelei.

Jose Manuel Barrose s-a intors uimit spre locul unde vorbea Gigi Becali, dar nu a avut nici o reactie la spusele lui.

Europarlamentarul a fost felicitat luni pentru primul discurs tinut in Parlamentul European. Pentru ca Becali s-a grabit sa citeasca cuvintele de pe foaite, a fost laudat de presedintele sedintei, Gianni Pitella: "Multumim! Multumim si pentru capacitatea dumneavoastra de sinteza!"

 



Citeste si:

Gigi Becali a tinut primul sau discurs la Parlamentul European

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea