Social

Gigi Becali, eurodeputat PRM?

Gigi Becali ar putea candida pentru un post de eurodeputat , din partea Partidului Romania Mare . Acesta este anuntul venit din partea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor , care a anuntat ca i-a propus lui Becali sa accepte pozitia a doua pe lista pentru alegerile europarlamentare, in urma sa.

Pentru a candida pe listele PRM, Becali ar trebui sa demisioneze din propriul partid, pe care chiar el l-a creat si sa se inscrie in PRM. Corneliu Vadim Tudor este insa convins ca daca patronul Stelei ar accepta propunerea, rezultatul la alegeri ar fi un succes pentru ambele parti. "Am decis sa-i intind o mana de ajutor frateasca lui Gigi Becali si sa-i ofer in mod idealist si dezinteresat locul doi pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare. Il invit prieteneste pe mai tanarul meu confrate sa candideze pe lista PRM, imediat dupa mine, pentru a fi siguri de reusita", a afirmat Vadim Tudor, citat de Realitatea TV.

O alta solutie pentru ca Becali sa candideze pentru partidul lui Vadim ar putea fi realizarea unei aliante electorale PRM-PNG, insa deocamdata nu s-a discutat un astfel de demers. La ultimele serii de alegeri, atat parlamentare, locale, cat si europarlamentare PNG si PRM nu au trecut pragul electoral.

Actiunea inscrierii lui Becali pe listele PRM au provocat reactii pozitive din partea membrilor acestui partid. Gheorghe Funar a declarat ca demersul lui Vadim legat de Becali este unul inspirat, asemanandu-l cu cazul Ilascu, care a fost trecut pe listele PRM atunci cand era inca inchis, in timp ce Lucian Bolcas a considerat ca Gigi Becali si-ar gasi bine locul in Parlamentul European.

Gigi Becali se afla in continuare in arest. El a fost arestat preventiv de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, vineri, 3 aprilie, fiind acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal. Luni, Tribunalul Bucuresti a hotarat ca Becali in inchisoare pana la inceheiera mandatului de 29 de zile, respingand toate recursurile facute de inculpati in dosar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea