Social

#gigi becali #hernie de disc #internare Gigi Becali #Gigi Becali spital

Gigi Becali, dus de urgenta la spital

Gigi Becali, finantator al echipei de fotbal Steaua, a fost dus de urgenta la spital joi dimineata, pentru a doua ora in aceasta saptamana. Patronul Stelei a fost internat la Spitalul de Urgenta Constanta si i-au fost facute mai multe analize.

Sambata trecuta, Gigi Becali a mai fost dus la spital, dupa ce a suferit un atac de panica, deoarece timp de doua ore a avut un picior amortit.

Gigi Becali este condamnat pentru trei ani de inchisoare. Avocata sa, Maria Vasii, incearca in acest moment sa ii convinga pe magistratii constanteni ca Gigi Becali are nevoie de o operatie urgenta de hernie de disc la o clinica din strainatate.

Magistratii constanteni nu au fost de acord cu eliberarea lui Gigi Becali in vederea operarii in strainatate, insa avocata omului de afaceri mai are la dispozitie inca trei zile pentru a face recurs impotriva deciziei magistratilor.

Sursa foto: ziuanews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea