Social

#consilier #scandal #vot #parlamentul european #gigi becali

Gigi Becali, acuzat ca ar fi lasat un consilier sa voteze in locul sau in Parlamentul European

Gigi Becali este acuzat de europarlamentarul maghiar Szegedi Csanad ca si-ar fi desemnat, joi, un consiler sa voteze in locul sau la sedinta de plen a Parlamentului European .

Gigi Becali recunoaste ca nu a participat la aceasta sedinta, precizand ca a nimeni nu a votat in locul sau si nici nu a desemnat vreun consilier sa faca acest lucru.

“Verificati daca a votat cineva in locul meu. Exista un site unde puteti face asta. Eu sunt la Bucuresti. Daca cineva a votat inseamna ca in dreptul numelui meu apare acolo un vot, inseamna ca a votat un consilier. Daca s-a votat, eu fiind acasa, inseamna ca exista cel putin un vot dat pe ziua de azi. Daca e asa, eu imi dau demisia. Daca nu exista un votat atunci trebuie sa scrii “Domnule europarlamentar Szegedi, esti un mincinos!””, a declarat Gigi Becali pentru realitatea.net.

Europarlamentarul roman sustine ca nu il cunoaste pe Szegedi Csanad: . “Nu stiu cine este Cenedi, Szegedi. Eu sunt Becali. Ei stiu cine sunt eu. Eu sunt Becali. Nu-l cunosc. Eu sunt prieten cu europarlamentari italieni, cu cativa spanioli”.

Gigi Becali a mai declarat ca vrea ca europarlamentarul maghiar sa-si ceara scuze publice pentru gafa facuta: “O sa-i cer presedintelui Parlamentului European sa-i solicite sa-mi prezinte scuze. Pentru ca in tara mea s-a spus ca un consilier a votat in locul meu. Sa-mi ceara scuze sa se vada si in tara mea cum spune el asta. Dar ce onoare sa aiba el, cand a mintit deja?”

Vote Watch, site-ul despre care amintea Gigi Becali, confirma spusele acestuia: patronul Stelei nu a votat deloc joi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea