Social

#gigi becali #vizita Gigi Becali #vizita parlamentar

Gigi Becali a vrut sa il bata pe un parlamentar care venise sa il viziteze in inchisoare

Patronul clubului sportiv Steaua a vrut sa il loveasca pe un parlamentar din judetul Timis, care venise sa il viziteze la inchisoare cu scopul de a-l convinge sa se pocaiasca.

Parlamentarul PPDD, Ioan Iovescu, a obtinut aprobarea Senatului de a-l vizita pe Gigi Becali, insa acesta nu a fost instiintat inainte in privinta scopului cu care il vizita acesta. In momentul in care Becali a aflat ce voia parlamentarul s-a infuriat teribil si a fost pe cale sa il loveasca, mai ales ca acesta ii tot arata carti religioase, potrivit debanat.ro

"A acceptat intalnirea cu mine, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Cand a auzit ca m-am pocait mi-a spus. «Vai de tine, ce ai facut? Esti un satanist, o sa arzi in Iad». I-am explicat ca scrie in Biblie ca cine crede sa se boteze. Nu voia sa discute nimic despre Dumnezeu. L-am luat pe partea politica, dar nu il mai interesa nici politica. L-am intrebat daca tot are o viziune si vrea sa ajute poporul, de ce nu a venit la noi, la Partidul Poporului. S-a enervat, chiar nu ii mai ardea de nicio politica. I-am spus sa ia Biblia sa citeasca si sa decida singur ce cale trebuie sa aleaga. Nici nu a vrut sa auda", a povestit Ioan Iovescu.

Sursa foto: academiacatavencu.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea