Social

Gigi Becali a vrut sa fuga din tara inainte de aflarea verdictului in "Dosarul Terenurilor"

Deputatul Gigi Becali a fost oprit de politisti azi-noapte pe Aeroportul "Henri Coanda", de unde urma sa decoleze spre Israel, cu un avion care apartinea unei companii a lui Ion Tiriac, in contextul in care astazi se stabileste verdictul in "Dosarul Terenurilor". Latifundiarul a fost dus la Parchetul ICCJ, fiind cercetat intr-un nou dosar, pentru Avicola Iasi, in care este invinuit de inselaciune si abuz in serviciu.


Gigi Becali voia sa plece din tara cu o zi inainte ca Inalta Curte de Casatie si Justitie sa anunte verdictul final in "Dosarul Terenurilor", unde poate primi o condamnare cu executare. Daca va fi gasit vinovat, Gigi Becali risca inchisoare intre 5 si 15 ani.

Judecatorii vor da astazi sentinta definitiva in "Dosarul Terenurilor", dar si in "Dosarul Transferurilor", in care opt oameni din fotbal sunt acuzati de efectuarea unor tranzactii ilegale in ceea ce priveste transferul unor jucatori. Astfel, Ioan Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Gigi Netoiu, Jean Padureanu si Gica Popescu vor afla astazi sentinta in acest dosar.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea