Social

Gigi Becali a dus la Rast materiale de constructii pentru 500 de case

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, i-a vizitat sambata pe sinistratii din tabara de la Rast, comuna doljeana grav afectata de inundatiile de acum o luna.

El si-a tinut astfel promisiunea facuta in urma cu trei saptamani, cand a spus satenilor de la Rast ca, daca Guvernul nu va face nimic pentru ei pana pe 21 mai, va reconstrui el o mare parte din casele inundate. Astfel, la Rast au ajuns aproape 30 de tiruri incarcate cu BCA -uri, cherestea si ciment .

Atunci cand am fost aici mi-a fost mila de oameni. Plangeau si le-am promis ceva, iar acum ma tin de cuvant. Am zis ca, daca pana pe 21 Guvernul nu le face casele, am sa fac eu. Maine (ieri -n.r.) e sarbatoare mare si am venit astazi pentru ca Becali cand promite se tine de cuvant. Eu le-am adus materialele, dar ei trebuie sa munceasca cot la cot sa-si ridice casele. Dar autoritatile nu au facut inca proiectul noului sat si eu as vrea sa construiasca prima data biserica, dar ei inca nu stiu unde, a declarat, la Rast, Gigi Becali.

Acesta a mai spus ca materialele aduse de el la Rast sunt suficiente pentru constructia a 500 de case si o biserica. O parte dintre sinistratii din Rast s-au intors la ceea ce a mai ramas din casele lor dupa ce apele Dunarii s-au retras, insa peste 2.000 de oameni se afla in continuare pe campul dintre Rast si Bistret, unde sunt ridicate corturile si unde au fost depozitate bunurile lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea