Social

#gigi becali avas #becali proces avas #becali avicola proces

Gigi Becali a castigat procesul cu AVAS privind Avicola Iasi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins ca nefondat recursul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului ( AVAS ) in procesul cu Gigi Becali.

AVAS l-a acuzat pe Becali ca nu ar fi respectat obligatia de investitii de mediu la SC Avicola iasi "> iasi ">Iasi , unde este actionar majoritar.

Decizia ICCJ este definitiva si irevocabila, informeaza NewsIn. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, in aprilie 2008, apelul lui Gigi Becali impotriva sentintei Tribunalului Bucuresti, care l-a obligat sa plateasca catre AVAS suma de 87.828 euro, pentru ca nu ar fi respectat obligatia de investitii de mediu la SC Avicola Iasi, unde este actionar majoritar.

Instanta de apel a mai decis, de asemenea, sa schimbe in intregime sentinta atacata si sa oblige Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) la plata cheltuielilor de judecata catre Gigi Becali in valoare de 3.138 lei.

"Domnul Becali nu mai datoreaza penalitati cu privire la SC Avicola Iasi, unde detine 85% din actiuni, ceea ce obliga AVAS la o anumita atitudine", a afirmat avocatul Catalin Ciubota, dupa hotararea Curtii de Apel. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea