Social

#gica popescu # inmormantare gica popescu # condamnare gica popescu

Gica Popescu, libertate cu gust amar

Dupa mai multe incercari de a fi gratiat, lui Gica Popescu i s-a permis sa paraseasca inchisoarea pentru putin timp. Motivul nu a fost insa unul de bucurie, fiind nevoit sa-si conduca tatal pe ultimul drum.

Fostul international roman a primit permisie pentru 24 de ore ca sa mearga la Calafat, acolo unde a avut loc inmormantarea. Alaturi de el au fost numerosi oameni din fotbalul romanesc, printre care Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Laurentiu Reghecampf si Ion Craciunescu, care si-au exprimat sustinerea fata de fostul capitan al nationalei. "Este un momet teribil, n-am apucat sa discut cu el, dar o voi face acum. E bine sa ne stie pe toti aproape", a declarat Dan Petrescu, citat de Mediafax.

Sustinatorii lui Gica Popescu, condamnat in `Dosarul transferurilor", si-au exprimat condoleantele fata de acesta si au profitat de moment pentru a reitera ideea ca fostul capitan al nationalei nu merita sa fie pedepsit cu inghisoarea. "I s-a intamplat acestui om intr-un scurt timp tot ce poate fi mai rau pe lume, adica el isi pierde libertatea si apoi ii moare una dintre cele mai scumpe persoane din viata sa. El a avut puterea sa domine un vestiar intreg, un vestiar in Spania intr-o zona cu mari fotbalisti, numai noi, din pacate, nu avem in Romania capacitatea asta sa ne apreciem valorile. Asta e viata", a declarat Ion Craciunescu.

Fostul international a fost rezervat si nu a facut niciun fel de declaratie, insa le-a multumit jurnalistilor dupa ce i-au transmis condoleante. Impreuna cu sotia sa, acesta a transmis, marti, un scurt comunicat prin care solicita ca reprezentantii mass-media "sa dea dovada de intelegere" si sa le acorde "linistea si decenta" cuvenite dupa moartea lui Constantin Popescu.

Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu a murit marti dimineata, in urma unui infarct. Gica Popescu se va intoarce maine dimineata in Penitenciarul Rahova unde isi ispaseste pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile.

Foto: adevarul.ro

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea