Social

Gica Popescu deplange criza de antrenori din fotbalul romanesc

Fostul international Gica Popescu este de parere ca fotbalul romanesc este in criza de antrenori valorosi. "Baciul" crede ca antrenorii straini au facut diferenta in Divizia A, chiar daca nu au avut in spate cariere impresionante. "Eu cred ca una dintre marile probleme ale fotbalului romanesc este lipsa antrenorilor valorosi. Nu avem atat de multi cati ar trebui. Atat timp cat vin antrenori din strainatate, care nu sunt de prima mana, si obtin rezultate extraordinare, inseamna ca avem o problema serioasa", a precizat Gica Popescu , care a petrecut Sarbatorile in Austria, alaturi de cumnatul sau Gica Hagi si de Dan Petrescu. Popescu este de parere ca si noul antrenor al lui Dinamo, Vigo Esteban, poate aduce ceva nou la echipa din Stefan cel Mare. "Il cunosc personal pe Vigo de la Barcelona. Nu pot insa sa-mi dau cu parerea despre pregatirea lui profesionala, pentru ca nu am lucrat cu el, dar este un om deosebit. Toti antrenorii straini care au venit la noi in tara, Zenga, cei de la FC National, Protasov, au adus ceva nou, si Vigo poate face la fel".
Hagi nu crede in titlu
La revenirea in tara, dupa vacanta de Sarbatori , Gica Hagi a declarat ca sunt doar sanse teoretice ca Poli Timisoara sa castige campionatul anul acesta. ,Ar fi un miracol sa terminam primii. Este foarte greu, dar vom lupta sa fim acolo sus. Ne gandim la o cupa europeana , dar va fi foarte greu, pentru ca sunt in fata doua echipe foarte bune, foarte competitive, construite in trei ani. Dar avem totusi sansa noastra si ne vom bate pentru ea asa cum trebuie", a declarat Hagi, care nu se grabeste cu transferurile in aceasta iarna. "Eu stiu doar ca vreau sa formam o echipa buna. Vor fi schimbari in iarna, nu multe, dar vor fi. Nu ne grabim. Pana in martie, cand incepem campionatul, avem timp", a afirmat "Regele".





Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea