Social

#gica popescu #cnsas #ancheta

Gica Popescu, declarat "curat" de CNSAS

Colegiul CNSAS a facut publica marti hotararea conform careia Gica Popescu nu a fost informator. Adeverinta de necolaborare poate fi contestata in termen de 30 de zile.

Din dosarul de retea pe intocmit pe numele lui Popescu nu reiese ca ar fi incalcat drepturile omului sau ca ar fi colaboratin orice fel cu politia politica.

"In ceea ce priveste povestea cu Gica Popescu , a fost unanimitate , s-a votat si i se elibereaza o hartie precum ca din ceea ce exista acolo nu s-au incalcat drepturile omului", a declarat Mircea Dinescu , citat de Adevarul.

Fostul international Gica Popescu a fost verificat de CNSAS doar la cererea sa, deoarece nu a ocupat pana acum vreo functie publica .

"Eram convins ca asa se va intampla, nu avea cum sa-mi fie nefavorabil verdictul CNSAS, din moment ce nimeni nu stie mai bine ca mine care este adevarul. Deocamdata, nu vreau sa fac mai multe declaratii pana nu voi avea in mana si decizia oficiala a CNSAS", a spus Gheorghe Popescu, conform Cotidianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea