Social

#oferta pentru steaua #40 de milioane #gigi comanda #popescu manager steaua

Gica Popescu: Daca as merge la Steaua, n-ar mai comanda Gigi

Fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu , a dezvaluit ca a avut o oferta de a deveni manager al Stelei.

"Baciul" a spus ca, in cazul in care ar merge in Ghencea, el ar fi seful, nu Gigi Becali.

"Am avut oferta, la un moment dat, de a fi manager la Steaua, dar am refuzat. N-as veni nici acum. Niciodata cat va fi Gigi acolo! De ce? Nu cred ca as putea lucra cu Gigi. Daca as merge la Steaua, as comanda eu! Pe mine nu ma va conduce nimeni niciodata. Si lui Gigi ii place sa conduca, asa ca nu ne-am potrivi", a spus Popescu pentru EvZ.

Fostul international a adaugat ca nu crede in oferta investitorului rus care ar fi oferit 40 de milioane de euro pentru a cumpara clubul Steaua.

"Gigi spune azi una, iar maine zice ca face misto... Si el e afectat de criza financiara, fiindca are afaceri imobiliare. Nu cred insa ca Gigi Becali poate fi intr-o lipsa acuta de lichiditati . Nu va vinde Steaua. S-a atasat mult de echipa. Refuz sa cred ca un rus a vrut sa dea 40 de milioane pe Steaua, mai ales cu aceasta criza mondiala . Sunt povesti", a mai spus Popescu.

Patronul ros-albastrilor a anuntat acum cateva zile ca a primit o oferta de 40 de milioane de euro din partea unui om de afaceri rus care voia sa cumpere clubul Steaua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea