Social

#autobuz turistic # ghid audio # ghid audio limba engleza

Ghiduri audio in limba engleza pentru autobuzele turistice din Bucuresti

Incepand de sambata, se vor introduce ghiduri in limba engleza pentru autobuzele turistice din Capitala, dupa ce joi au aparut variantele in limba romana, scrie realitatea.net.

"Cei de la RATB au spus ca sambata va fi introdus ghidul si in limba engleza. Pana acum autobuzele au avut succes. In medie, sunt 300 de calatori pe zi. Speram ca introducerea sistemelor audio sa aduca si mai multi turisti", a declarat Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismuluo.

Noua linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti, bucharest city tour, a fost lansata la 28 iulie si este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare.

Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa , Muzeul de Geologie , Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc , Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea