Social

#rechizite #inceput de an scolar #rechizite scolari #rechizite prescolari #lista cumparaturi #lista rechizite

Ghid de cumparaturi pentru parinti la inceput de an scolar

In mai putin de o saptamana, vacanta isi face bagajele si preda stafeta unui nou inceput de an scolar. Daca, pana acum, achizitionarea rechizitelor nu a reprezentat o urgenta, parintii trebuie sa-si organizeze programul cat mai repede astfel incat sa aloce o perioada de timp pregatirii pentru scoala.

Pentru a fi eficienti la cumparaturile pentru rechizite si pentru a face cele mai bune alegeri, iata cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont:

1. Stabileste un buget si incearca sa-l respecti

Bugetul este important, indiferent daca doresti sa cumperi un frigider sau rechizite deoarece te ajuta sa prioritizezi, sa fii cumpatat si sa scanezi cu atentie piata. Nu uita, deci, sa acorzi atentie acestui aspect inainte sa pornesti prin magazine.


2. Cerceteaza cu atentie oferta de pe piata!

Universul 2.0 poate deveni un aliat de nadejde in cursa pentru pregatirea scolarului, deoarece iti permite sa analizezi cu atentie oferta de pe piata, intr-un timp mult mai scurt.

Avand la indemana instrumentele internetului, printr-un simplu search poti sa fii la curent cu oferta de rechizite de anul acesta, de la ghiozdane pana la penare, creioane colorate si caiete. Daca nu ai timp de cautat prin magazine, solutia este sa comanzi din magazinele online, in pauza de masa sau acasa, inainte de culcare. Noi iti recomandam site-ul www.dol.ro, foarte bine organizat, unde poti gasi toate rechizitele aflate pe lista ta de cumparaturi.

3. Fa-ti o lista cu rechizitele necesare inceputului de an

Programa scolara se modifica anual si, odata cu ea, si lista de rechizite ce trebuie achizitionate. Astfel, cerintele profesorului sunt diferite, iar ghiozdanul celui mic trebuie sa fie compet utilat pentru a face fata noilor provocari. Una dintre inventiile facute sa-i scoata pe parinti din impas si sa-i scape de corvoada listelor nesfarsite este ghiozdanul echipat, ce contine deja un necesar de rechizite pentru startul inceputului de an. Am facut noi un mic research pentru voi si ne-au atras atentia ghiozdanele echipate Disney pentru prescolari si scolari din magazinele Diverta.

4. Acorda atentie detaliilor

Chiar daca 15 septembrie ne bate la usa, nu este cazul sa ne pierdem capul si sa facem achizitii necumpatate. Este foarte important sa mizezi pe calitatea produselor pe care le achizitionezi, pe confortul celui mic ( nu cumpara un ghiozdan greu daca nu vrei ca cel mic sa se vaite de dureri de spate tot anul), pe rezistenta materialelor, dar nu omite nici aspectul estetic, foarte important pentru copilul tau. Ghiozdanele inspirate de cele mai in voga personaje din animatiile Disney – Violetta, Sofia, Cars, Frozen – combina atat valentele estetice, cat si cele practice de care trebuie sa tineti cont la cumparaturi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea