Social

Gheorghe Pogea nu stie ca e seful guvernului

Sedinta de azi de guvern v fi una de provizorat pentru ca va trebui sa ii integreze pe noii ministri. Mai mult, premierul Tariceanu se afla in concediu.

In lipsa lui Calin Popescu Tariceanu sedinta va fi condusa de unul dintre vicepremieri. Potrivit purtatorului de cuvint al guvernului, cel care va ocupa scaunul premierului va fi Gheorghe Pogea , proaspat numit in functie. Contactat de 2 la orele prinzului, Pogea nu a putut sa confirme clar daca va prezida sedinta. S-ar putea. Vom vedea miine (astazi, n.r.), ne-a spus acesta.

Retinerea noului vicepremier deriva din faptul ca remaniatul Gheorghe Seculici este in concediu si ca predarea functiei nu a avut loc. Situatia o vom clarifica tot miine (adica azi, n.r.), a completat Pogea.

La sedinta este asteptat si noul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu , desi nici acesta nu si-a luat postul in primire, pentru ca nici predecesorul sau, Ionut Popescu , nu s-a intors din vacanta. Mai mult, Vladescu nici nu a trecut pe la noul sau loc de munca, prima zi fiind, dupa spusele acestuia, luni.

Noii ministri sint rezervati in ceea ce priveste prezentarea prioritatilor, exceptie facind Anca Boagiu , care a iesit deja in fata presei. Gheorghe Pogea, Eugen Nicolaescu si Sebastian Vladescu au cerut ragaz de o saptamina pentru a se familiariza cu noua functie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea