Social

#seism #cutremur #gheorghe marmureanu # cutremur in romania

Gheorghe Marmureanu: Nu vom avea vreun seism puternic in perioada imediata

Romanii nu au de ce sa isi faca griji in privinta cutremurelor. In conditiile in care SUA a fost zguduita recent de cateva seisme, iar in Romania s-au inregistrat, joi, doua de magnitudini mici, Gheorghe Marmureanu , fostul director al Institutului National de Fizica a Pamantului, da asigurari ca in perioada imediat urmatoare nu vom avea parte de activitati seismice puternice.

"Si astazi (n.r.- joi) au fost doua cutremure in zona, unul spre partea bulgara , altul spre partea ucraineana. Exista un sistem tectonic care poate genera cutremure, nu sunt motive de ingrijorare ", a declarat pentru Realitatea TV.

"In Vrancea se doarme linistit, nu sunt semne de un , toate analizele noastre nu ne dau fiori ca vom avea vreun seism puternic in perioada imediata. Avem o aparatura extrem de performanta, care inregistreaza si cele mai insignifiante cutremure", a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea