Social

Ghencea va avea 50.000 de locuri!

Se vede ca se apropie campania electorala! Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a intors de pe Muntele Athos cu planuri marete. Atat pentru echipa, pe care o vrea una care sa conduca Romania, Europa si lumea, dar mai ales pentru stadion.

Ronaldinho, nu ai ce cauta la Steaua!

Initial, latifundiarul a anutat o campanie de transferuri pe cat de mareata, pe atat de imposibil de realizat: rapidistii Sapunarul si Bozovic, dinamovistul Adrian Cristea si multi altii. Cu toate acestea, patronul Stelei sustine ca nu vrea - a se citi „nu poate” - sa aduca jucatori de top. „Sunt multumit de cum merge echipa acum. Imi plac mult ultimele achizitii facute. Niciodata la Steaua nu vor veni jucatori de top. Pentru ca daca aduci un superjucator caruia trebuie sa-i achiti un salariu urias, automat se strica vestiarul. Si eu nu vreau sa stric atmosfera din vestiarul echipei”, a declarat Becali pentru cotidianul LIBERTATEA.

Nici tu, Mutu!

Fara doar si poate, Adrian Mutu este jucatorul roman al momentului. Goluri decisive in Serie A, reusite senzationale si in Cupa UEFA si nenumarate cuvinte de lauda primite din partea specialistilor de pretutindeni. Din „pacate” pentru el, decarul Fiorentinei este si el un jucator de top si nu are loc asadar la Steaua. „Pur si simplu nu ma intereseaza Mutu. Poate sa ramana sa joace la Florenta”, a spus Gigi Becali.

„Iepurasul” Gigi Becali aduce Stelei un stadion ultra-modern

Latifundiarul este insa foarte generos in Postul Pastelui . Pe langa cele 500 de mii de euro pe care le-a donat calugarilor romani de la Muntele Athos , Gigi are planuri mari si cu stadionul Stelei. Asa de mari incat promite ca, daca daca o va primi in concesiune, va investi bani „grei” in modernizarea arenei: „Eu daca vreau stadionul, nu il vreau pentru mine. Ca doar nu o sa iau tribunele in spate si sa plec cu ele in Pipera. Tot pentru confortul spectatorilor vreau sa investesc. Sunt gata sa dau intre 20 si 30 de milioane de euro pentru modernizare. As vrea sa largesc capacitatea stadionului la 50.000 de locuri!”.

Stadionul Stelei, cea mai moderna arena romaneasca

Situat in sud-vestul Capitalei, stadionul Stelei are o capacitate de 28.000 de locuri, se poate lauda cu o nocturna de 1.400 de lucsi si este considerat cea mai moderna arena din Romania. Constructia a fost inaugurata in aprilie 1974, cu ocazia unui meci amical Steaua - OFK Belgrad (scor 2-2).

La inceputul deceniului 9 au inceput lucrarile instalatiei de nocturna, aceasta fiind inaugurata pe 14 august 1991, la un meci Steaua-FC Bacau (scor 4-1). Mai tarziu, in 1996, arena din Ghencea a fost modernizata in totalitate, tribunele fiind dotate cu scaune, cantonamentul jucatorilor de sub tribuna a doua fiind renovat la nivelul unui hotel de patru stele, iar utilitatile fiind aduse la standardele vremii.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea