Social

#dragoste #cuplu #cancer # proiectul tutu

Gestul incredibil facut de un barbat pentru sotia sa bolnava de cancer

Dragostea nu are limite, para sa fie moto-ul unui babat care a aflat ca sotia sa este bolnava de cancer. Ca sa-i ia gandul de la cumplita boala, el a initiat un proiect inedit si indraznet: se pozeaza imbracta doar intr-un tutu roz in cele mai ciudate locuri.

Linda si Bob s-au cunoscut in 1986 si de atunci nu s-au mai despartit. In urma cu ceva timp, frumosul cuplu a primit o veste ingrozitoare: Linda a fost diagnosticata cu cancer. 

Bob nu a stat pe ganduri si a facut totul pentru ca iubita sa sotie sa nu se mai gandeasca la cumplita boala. Asa ca s-a imbracat intr-un tutu roz si a inceput sa se fotografieze in diferite decoruri si ipostaze. Cu trupul sau - departe de al unui model si trecut de prima tinerete- Ben si-a facut nu numai sotia sa rada, ci si colegele sale de la tratamentul cu citostatice. Astfel, fie si macar pentru cateva clipe, cu totii au uitat de cumplita boala. 

Prima fotografie a fost facuta in 2003. In prima faza, Linda a reusit sa invinga boala, insa in 2006, aceasta a revenit. De atunci, ea continua tratamentul cu citostatice.

Urmareste aici video-ul care prezinta povestea celor doi si care a adunat peste 1,5 milioane de vizualizari pe YouTube:

Foto: HuffingtonPost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea