Social

#tumoare #gest impresionant #vanzare restaurant

Gestul impresionant facut de un patron de restaurant pentru o tanara

Desi lumea afacerilor pare una nemiloasa si tenebroasa, gestul pe care l-a facut un patron de restaurant pentru o angajata a impresionat o lume intreaga. Acesta si-a pus in vanzare restaurantul pentru a face rost de banii pe care tanara sa angajata in varsta de 19 ani are nevoie pentru a se opera de o tumoare.

Gestul afaceristului american Michael De Beyer a impresionat profund. Restaurantul pe care il pune in vanzare acesta este o mostenire de familie de 17 ani, iar valoarea sa estimativa ajunge in jurul valorii de doua milioane de dolari.

"Familia ei lucreaza din greu si a avut parte de o viata plina de probleme, insa n-a intins niciodata mana dupa bani si nici n-a cerut ajutor. Nu pot pur si simplu sa stau cu mainile in san. Trebuie sa incerc macar sa fac ceva pentru ea, in speranta ca va fi de ajutor", a declarat omul de afaceri.

Brittany Mathis nu are asigurare de sanatate, de aceea costul operatiei este unul destul de mare. Tatal lui Brittany a murit din cauza aceleiasi tumori in urma cu cativa ani.




Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea