Social

#Anamaria German Vergu #gest uimitor #donare piele #donatii #club colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv

Gest uimitor! O tanara isi doneaza pielea de pe picioare pentru victimele din Colectiv

Anamaria German Vergu este o tanara din Bistrita, cunoscuta drept o speranta a muzicii populare romanesti. In urma unui accident cumplit de masina, in 2013, tanara a ramas paralizata de la pipt in jos, fiind imobilizata intr-un scaun cu rotile.

Aceasta a fost rpofund impresionata de drama prin care trec victimele incendiului din club Colectiv si a declarat ca doreste sa doneze pielea de pe picioare pentru victimele incendiului din Capitala, unde au murit 32 de oameni si alti 146 au suferit rani grave, peste 50 fiind in stare critica.

”Eu nu am bani, dar vreau sa imi donez pielea de pe picioare. Sunt in scaun cu rotile si eu nu le folosesc (n.r. picioarele), daca pielea mea va ajuta pe cineva, o fac”, a fost mesajul postat pe Facebook de Anamaria, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea