Social

#ger #umezeala #aer #moldova #prognoza #ninsori

Gerul se domoleste, insa de maine vin ninsorile

Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat azi-dimineata ca gerul cumplit care s-a instalat pe teritoriul Romaniei se domoleste de maine, facand loc ninsorilor in toata tara, inclusiv in Bucuresti. Sfarsitul de saptamana vine cu un aer umed si temperaturi mai scazute, conditii in care apar precipitatiile.

Temperaturile polare inregistrate ieri-dimineata la Miercurea Ciuc (minus 26 de grade C) si azi-dimineata la Intorsura Buzaului (minus 28,7 grade C) vor fi inlocuite, la finalul saptamanii, de conditii meteo mai blande. Un aer cald si umed va ajunge in Romania de maine si va determina o crestere simtitoare a temperaturilor, dar si instalarea ninsorilor in toate regiunile tarii.

Gerul se va resimti doar in prima parte a zilei si seara in est si in centru, iar temperaturile vor varia de joi intre -10 grade Celsius in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si -5 grade Celsius in sudul Banatului.

In Bucuresti si in alte zone joase din centrul, sudul si estul tarii, va aparea ceata si depunere de chiciura. Vineri, va ninge slab in nord-vestul si centrul Romaniei, dar si la munte. In restul regiunilor precipitatiile vor fi mixte si trecatoare. De sambata, ninsoarea devine mai abundenta in toata tara, vantul va sufla moderat, iar temperaturile nu vor mai scadea sub -15 grade C.

Foto:oldcrowfarm

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea