Social

Germania-Olanda: Beckenbauer critica tactica lui Advocaat

Franz Beckenbauer a declarat luni ca olandezii risca sa se bata ei insisi prin introducerea lui Ruud van Nistelrooy singur in varf in meciul cu Germania, in cadrul primei partide a celor doua echipe la Campionatul European de fotbal din Portugalia, programata marti la Porto in grupai D.

Intr-un interviu publicat in editia pe internet a cotidianului "Bild", luni, campionul mondial german ca jucator in 1974 si ca selectioner in 1990 a subliniat ca olandezii dispuneau "cu van Nistelrooy, Makaay, Kluivert si van Hooijdonk de patru atacanti de varf".

"Dar daca Advocaat revine, asa cum a anuntat, la sistemul 4-3-3 cu doua extreme, van Nistelrooy este singur in varf. Olandezii renunta astfel la propriile lor calitati , riscand sa se bata ei insisi", a adaugat presedintele consiliului de supraveghere a vicecampioanei Germaniei, Bayern Munchen .

"Rudi Voeller, selectioner german nu trebuie sa se teama de olandezi. Ei au, poate, cele mai bune individualitati in atac, dar noi posedam un mijloc de teren mai echilibrat si suntem mai puternici din punct de vedere al unitatii", a subliniat "Kaiserul".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea