Social

#eutanasie #lege #germania

Germania legalizeaza eutanasia

Un caz a facut sa curga rauri de cerneala in Germania, dupa ce instanta l-a gasit nevinovat pe un avocat, care si-a sfatuit o clienta sa-i taie mamei sale, aflata in coma , tubul prin care se hranea.

Eutanasia efectuata cu consimtamantul pacientului a devenit legala in Germania, in urma unei sentinte judecatoresti a celui mai inalt tribunal german! Instanta l-a gasit nevinovat pe un avocat, care si-a sfatuit o clienta sa-i taie mamei sale, aflata in coma, tubul prin care se hranea.

Cazul a facut sa curga rauri de cerneala in Germania. Femeia de 71 de ani aflata in coma, a fost mentinuta artificial in viata, vreme de cinci ani, desi ceruse ca acest lucru sa nu se intample, in cazul agravarii starii ei de sanatate. La sfatul avocatului Wolfgang Putz, fiica batranei i-a taiat perfuziile cu o foarfeca, in prezenta fratelui ei. Doua zile mai tarziu, batrana s-a stins.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea