Social

Geoana vrea garantii de la PC

Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat astazi ca este nevoie de o alianta politica si de un protocol care sa ofere garantia unei sustineri din partea PC in orice situatie.

"Daca vom ajunge la un raspuns convenabil-este o chestiune inca deschisa-o alianta politica, si nu doar o alianta electorala cum a fost cazul in trecut. Acel tip de relatie a avut disfunctii importante care ne-a costat si guvernarea, suntem interesati intr-o relatie cu PC dar in conditii care sa ne permita garantarea unei aliante care sa reziste si la bine si la rau", a declarat Mircea Geoana.

Presedintele PC Daniela Popa a incercat sa justifice decizia PC din 2004 de a-si abandona partenerii in favoarea Aliantei DA afirmand ca alianta cu PSD din 2004 a fost una electorala, nu politica si ca aceasta si-a incetat valabilitatea odata cu terminarea scrutinului.

Liderii PSD si PC au avut in aceasta dimineata o intalnire la sediul de campanie al social-democratilor, pentru a discuta o alianta politica pentru alegerile parlamentare.

PSD a mai incheiat o alianta cu actualii conservatori si la alegerile generale din 2004. Atunci, aceasta purta denumirea Uniunea Nationala PSD+PUR.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea