Social

Geoana spune ca in PSD miroase a victorie

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca in partid "miroase a victorie" si ca, atat in tara, cat si la Bucuresti, social-democratii au trecut in sondaje de pragul de 30%.

"Poate am eu o capacitate olfactiva mai dezvoltata, dar nu stiu cum, parca imi miroase a victorie!", a declarat Geoana, la o intalnire a lui Cristian Diaconescu , candidatul la Primaria Capitalei, cu activistii PSD din Sectorul 1. Geoana le-a spus pesedistilor prezenti ca sondajele sunt promitatoare pentru partid si ca, atat in Capitala, cat si pe tara, PSD a trecut de pragul psihologic de peste 30%.

Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, a parut ca nu cunoaste despre ce sondaj a vorbit Geoana, el declarandu-le colegilor sai ca numai cu cateva minute inainte le-a spus ziaristilor ca PSD nu are niciun sondaj. "Dar daca domnul Geoana spune, inseamna ca exista un sondaj", a continuat el.

Mircea Geoana a incercat sa spulbere apoi informatiile potrivit carora Cristian Diaconescu nu e sprijinit suficient de organizatia de Bucuresti. "Desi unii au incercat sa introduca tot felul de speculatii prin presa, de aceasta data suntem intr-un front unit. Exista o reala relatie de sprijin a organizatiei pentru Cristian Diaconescu", a spus el.

La evenimentul organizat de PSD a fost prezent presedintele filialei, Dan Tudorache, Aura Vasile , secretarul PSD Bucuresti, dar a lipsit Marian Vanghelie, seful pesedistilor bucuresteni.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea