Social

#geoana #dabuleni #prim ministru

Geoana se viseaza prim-ministru de... Dabuleni

Modelul lui Mircea Geoana este Tony Blair . Singura diferenta intre cei doi este ca Blair a fost premierul Marii Britanii nu al unei tari " de doi lei". Asa le-a spus Mircea Geoana localnicilor din Dabuleni , colegiul unde va candida pentru un nou mandat de senator.

Mircea Geoana s-a suparat foarte tare cand a aflat ca promovabilitatea la Liceul din Dabuleni este 0 si i-a mustrat aspru pe locuitorii din Dabuleni.

"Pai eu, daca as fi parinte de copil din Dabuleni si as sti asa ceva, m-as duce cu furca in fata liceului", a declarat Geoana.

Fanteziile liderului PSD nu se opresc aici. Geoana s-a imaginat in ipostaza de senator ajuns prim- ministru si le-a promis oamenilor ca nu o sa-i uite.

Geoana le-a mai explicat oamenilor ca modelul sau este fostul premier britanic, Tony Blair.

"Nu era week-end de la Dumnezeu in care sa nu fie acasa in circumscriptia lui de prim-ministru! Si era prim-ministru de Marea Britanie nu prim-ministru intr-o tara de doi lei", le-a explicat liderul PSD-ist.

Asadar... gurile rele ar putea spune ca Geoana vrea sa devina prim-ministru al unei tari... de doi lei, asa cum o considera.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea