Social

#marean vanghelie #scoala ardeleana #cluj #psd

Geoana l-a inscris pe Vanghelie la "Scoala Ardeleana"

Mircea Geoana, insotit de ministri PSD, printre care si Marean Vanghelie , a prezentat, la Brasov, strategia PSD pentru Transilvania: infiintarea a 1000 de organizatii de baza si a "Societatii Scoala Ardeleana ".

Ideea a fost lansata sambata, in Poiana Brasov, unde Mircea Geoana si-a prezentat proiectul alaturi de ministrii Ecaterina Andronescu, Marian Sarbu, Victor Ponta, Constantin Nita si Ionut Bazac si primarul sectorului cinci, Marian Vanghelie, informeaza Gandul.

Vanghelie pare sa joace un rol important in planurile partidului pentru Ardeal. In urma cu doua saptamani, Vanghelie a venit la Cluj pentru a-l ajuta pe candidatul PSD la Primarie, teodor pop puscas, care a pierdut alegerile in fata candidatului PD-L. Ioan Rus si Vasile Dancu, membri importanti ai organizatiei PSD Cluj, au refuzat atunci sa urce pe scena alaturi de edilul din Bucuresti.

PSD vrea sa cucereasca Ardealul si Banatul printr-o organizatiei civica, "Societatea Scoala Ardeleana", a carei misiune va fi "generarea de idei si elaborarea de proiecte si planuri de dezvoltare economica, sociala si culturala coerenta a acestor zone".

Geoana crede ca intelectualii de stanga din Vestul tarii au nevoie de aceasta platforma pentru a-si face vocile auzite si ca prin aceasta societate si prin noile organizatii locale , PSD poate deveni "principalul partid din Transilvania si Banat".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea