Social

#mircea geoana #obama #schimbare

Geoana il citeaza pe Obama si vorbeste despre schimbare

Intr-un discurs electoral, presedintele PSD, Mircea Geoana , l-a citat pe presedintele american Barack obama, spunand ca este timpul pentru o schimbare, referindu-se la faptul ca stanga va veni la putere in urma algerilor.

Mircea Geoana a apreciat ca alegerile de pe 30 de noiembrie sunt "cele mai importante alegeri din Romania de la Revolutie incoace", si a spus ca alegatorii sunt constienti de faptul ca unii candidati nu au "idei concrete despre felul in care trebuie sa faca fata crizei economice".

Potrivit lui Geoana, cresterile economice cu care se lauda guvernul sunt doar "un castel de nisip", si doar o treime dintre romani traiesc mai bine in urma unei guvernari de dreapta. Mircea Geoana si-a structurat discursul pe criza economica , sustinand ca presedintele si premierul "ignora realitatea".

"Actuala prosperitate economica a Romaniei are o fundatie fragila si limitata. O treime dintre romani au trait mai bine, iar doua treimi nu au simtit cresterea economica", a declarat Geoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea