Social

#mircea geoana #ureaza liviu dragnea #putere munca

Geoana: II urez lui Dragnea sa nu uite de unde a plecat

Liderul PSD Mircea Geoana i-a urat noului ministru de Interne, Liviu Dragnea , la ceremonia de investire de miercuri, "putere de munca" si "sa nu uite de unde a plecat".

El a adaugat ca are incredere in Dragnea si ca acesta are sprijinul partidului sau. "Cred ca este primul ministru de Interne care provine dintr-o functie locala si asta arata ca Romania trebuie sa mearga mai departe si sa devina un stat european si modern", a declarat Mircea Geoana.

"Domnul ministru Dragnea , desi reprezinta un partid din cele doua care formeaza coalitia, nu mai este un ministru PSD, este un mininstru in Guvern care are obligatia de a colabora cu institutiile satatului. Va asigur in numele meu si al Parlamentului ca ma voi asigura ca factorul politic sa nu afecteze functia sa in minister. Voi fi garantul unei atitudini impartiale atat timp cat va faceti datoria fata de cetatean si patrie", a promis liderul PSD.

Romania trebuie "sa reziste unui asalt de forte malefice"

Geoana a facut un apel la structurile Ministerului de Interne ca acestea sa sporeasca vigilenta, in conditiile in care criza economica va duce la cresterea criminalitatii.

"Vom sti sa intampinam aceasta perioada dificila de criza. Pe plan intern se va accentua crima organizata si transfrontaliera, fac apel la o actiune conjugata in asa fel incat Romania sa reziste unui asalt de forte malefice in asa fel incat tara sa nu devina piata de desfacere pentru droguri, arme, crima organizata ", a declarat Geoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea