Social

Geoana ii face respiratie artificiala candidatului Cristi

Liderii PSD incearca, pe ultima suta de metri, sa-l resusciteze pe candidatul oficial Cristian Diaconescu , atacandu-l pe cel neoficial, Sorin Oprescu .
 
Dupa ce marti a avut loc o sedinta cu scantei in stafful de campanie al PSD, unde Cristian Diaconescu i-a reprosat lui Miron Mitrea ca nu se implica in campania sa, iar celorlalti lideri ca il favorizeaza in continuare pe Sorin Oprescu , in ultimele doua zile, Mircea Geoana s-a straduit sa mai resusciteze cat de cat campania pentru Primaria Capitalei. Ieri a mers alaturi de Cristian Diaconescu intr-o fabrica de pompe, la AVERSA, unde a avut el primul job dupa facultate.

In discutiile cu muncitorii, Geoana le-a promis ca, dupa ce PSD va castiga alegerile, „asta va fi prima fabrica pe care o salvam“, el sustinand ca fabrica este „ vanata “ de grupuri de interse imobiliare.Liderul PSD a spus, citat de MEDIAFAX, ca starea actuala a fabricii, care, desi are contracte inclusiv in strainatate, este boicotata si nu primeste materie prima, are drept cauza „o incercare de a falimenta fabrica pentru ca rechinii imobiliari sa puna mana pe teren“.

„Mi-am facut stagiatura aici. O cunosc (fabrica - n.r.). Am batut-o cu pasul. Mi-am facut lucrarea de diploma aici si m-am angajat dupa ce am terminat Facultatea de baze hidraulice, la mecanica“, a povestit fostul inginer, devenit peste ani presedintele unui partid de stanga. Cristian Diaconescu a deplans si el starea in care a ajuns fabrica si s-a aratat impresionat de muncitorii „care se simt inconjurati“ de grupurile cu interese „nefericite“.

Intr-o alta intalnire electorala, miercuri seara, Geoana l-a atacat, in sfarsit, pe Sorin Oprescu, despre care se spune ca este al doilea candidat al PSD la PMB. Presedintele PSD a spus ca, „atunci cand grupurile de interese o cer“, Sorin Oprescu „se transforma din doctor in brancardier“.

La randul sau, Marian Vanghelie a avut un discurs acuzator la adresa lui Oprescu: „Ne spune acum Sorin Oprescu ca el este independent. E independent pentru ca organizatia de Bucuresti nu a vrut bani de la Bobic, Puiu Popoviciu si Constanda. Nu ne intereseaza.

Stiu ce au facut in defavoarea Bucurestiului. Nu noi am fost neseriosi cu Sorin. Sorin a fost neserios cu noi. Noi l-am pus presedinte, ne-am batut pentru el... si dl presedinte Adrian Nastase l-a ajutat pe Sorin Oprescu“.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea