Social

#alianta d.a. #stanga #dreapta #politica #criza #mircea geoana

Geoana: Dreapta provoaca crize, vine stanga si repara

Vizibil enervat ca politica de dreapta castiga teren ca solutie anti-criza , liderul PSD Mircea Geoana a taxat dur politica de dreapta dusa de Alianta D.A., care nu a facut decat sa "arunce Romania in aer".

Potrivit lui Geoana, ideea ca stanga provoca crizele si dreapta repara este gresita, situatia fiind "exact invers": "dreapta a esuat la fiecare guvernare pe care a avut-o, dreapta provoca crize, iar stanga trebuie sa vina sa dreaga lucrurile", a criticat, marti, liderul PSD Mircea Geoana.

"Criza este efectul proastei guvernari din ultimii patru ani. Le-am lasat tara in 2004 cu o crestere economica de 8,8%, deficit bugetar de 1,2%, acum este de 3,5%. Datoria externa a crescut de patru ori, deficitul comercial a crescut de trei ori. Tot ce a avut Romania a fost aruncat in aer de Alianta D.A.", a criticat Geoana, marti.

Potrivit ultimilor 16 ani, stanga urmeaza la putere

Geoana a subliniat ca politica de stanga este cea care face curat intotdeauna dupa cea de dreapta si a dat ca exemplu ultimii 16 ani, cand partidele de dreapta si de stanga au alternat la guvernare. Firul logic al istoriei, spune Geoana, arata ca Alianta PSD+PC este cea care urmeaza la guvernare. "Au fost alternante de-a lungul ultimilor 16 ani. E timpul sa venim din nou la putere", a precizat liderul PSD, parca amintind de deja celebra anca constantinescu cu "ciocul mic, acum noi suntem la putere". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea