Social

Geoana despre excluderea lui Oprescu: "In nici un caz"

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat astazi ca nu se pune problema excluderii lui Sorin Oprescu din PSD.

Mircea Geoana considera ca Sorin Oprescu este suficient de " lucid si loial partidului" incat sa-si dea seama ca o candidatura independenta l-ar indeparta de formatiunea social-democrata

"Deocamdata a anuntat doar ca strange semnaturi. Eu eu cred ca este suficient de lucid si de loial partidului care l-a crescut si l-a format sa inteleaga ca acest lucru este un lucru care il indeparteaza de partidul nostru, dar pana la urma este un om matur cu multa experienta, care a candidat de doua ori deja si a pierdut la Bucuresti. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu propria sa viata si cu propriul destin politic", a spus Mircea Geoana.

Intrebat daca Sorin Oprescu va fi exclus din PSD daca va candida independent, Geoana a raspuns: "In nici un caz".

"Consiliul National a decis ca Cristian Diaconescu este candidatul partidului nostru, nu el este cel pe care l-au sprijinit neprecupetit. Alte candidaturi nu sunt problema noastra", a adaugat liderul PSD.

Senatorul PSD Sorin Oprescu a anuntat marti ca va demisiona din partid deoarece doreste sa candideze ca independent la primaria Capitalei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea