Social

#mircea geoana #suspendare #inventii #pd-l #thedor stolojan #traian băsescu

Geoana despre Basescu: Cat de disperat sa fii sa inventezi o suspendare?

Presedintele Romaniei Traian Basescu a intrat in panica pentru ca partidul prezidential este in picaj in sondaje si face declaratii care insa, in loc sa ajute cu procente, nu fac decat sa izoleze si mai mult PD-L de clasa politica .

Asta considera Mircea Geoana ca ar fi explicatia scenariului de suspendare pe care seful statului l-a prezentat, luni, opiniei publice. "De unde pana unde aceste inventii ? Cat de disperat poti sa fii sa inventezi asa ceva? Poate cineva sa spuna ca solutia sunt alegerile anticipate? Sau suspendarea? Asta ii trebuie Romaniei acum? Incertitudine politica? Cred ca unii oameni isi pierd luciditatea, simt ca pierd alegerile si isi pierd orice simt critic", sustine Mircea Geoana. "A intrat in panica si face declaratii care aduc un mare prejudiciu Rromaniei. Basescu sa se lase de declaratii care inflameaza opinia publica, a lovit pe langa tinta electorala. Grava eroare tactica ", potrivit liderului PSD. In loc sa ajute PD-L, presedintele Basescu mai rau ii face, crede Geoana - "a adancit izolarea in care se afla PD-L. A fost un atac nesabuit" -, adaugand ca "se incearca excitarea unui nerv sensibil care s-a folosit la alegerile din 2004", dar care acum, in 2008, nu mai merge. Geoana mai spune ca PD-L nu este singura victima a afirmatiilor sefului statului, ci si cele aproape 22 de milioane de romani: "oficialii straini ma intreaba cat mai dureaza razboiul din Romania. Spun 'astia din Romania au innebunit. Se paruie in plina criza'". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea