Social

Geoana da iar inapoi cu protocolul PSD-PRM

Mircea Geoana a recunoscut ieri intr-o conferinta de presa ca oficialii de la PES l-au sunat in fiecare zi sa-l intrebe ce are de gand cu protocolul de colaborare intre PSD si PRM .

"Evident ca am vorbit in fieare zi la telefon", a spus Geoana, anuntand ca pleaca la Bruxelles pentru a discuta aceasta problema cu liderii socialistilor europeni, care se opun oricarei colaborari cu partidul lui Vadim Tudor. Presedintele PSD a aratat ca, dupa ultimele evolutii politice, incheierea protocolului cu PRM nu mai este de actualitate.

Geoana a declarat ca, de altfel, PRM nu mai doreste, spre exemplu, sa sustina motiunea de cenzura anuntata in urma cu doua luni. Nici social-democratii nu mai sunt atat de siguri ca vor depune motiunea in Parlament, presedintele partidului spunand ca deocamdata au decis amanarea acesteia pana in luna iunie, pentru a analiza efectele Raportului de Tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea