Social

#geoana #basescu #victima nationala #declaratii #alegeri

Geoana: Basescu se prezinta in marea victima nationala

Mircea Geoana, presedintele PSD, a negat, marti, ca partidul sau ar intentiona sa-l suspende din functie pe seful statului.

Liderul social-democrat a declarat ca Traian Basescu inventeaza aceste scenarii , de disperare, transmitandu-i acestuia ca nu poate nega dreptul PSD de a desemna premieul, daca va obtine majoritatea la alegeri, informeaza NewsIn. "Am impresia ca dl. presedinte Basescu are nevoie sa se prezinte in marea victima nationala. Nu exista in intentia noastra niciun gest care sa depaseasca limita jocului democratic si constitutional din Romania. Eu cred ca in acest moment, disperati ca pierd alegerile, pur si simplu inventeaza scenarii. Au incercat sa amane alegerile si nu le-a iesit, acuma inventeaza scenarii care nu ne intereseaza, nu suntem in faza in care sa impingem Romania noi intr-o faza de razboi constitutional cand bate criza la usa si isi pierd zeci de mii de oameni locurile de munca, iar populatia e pe riscul de a fi saracita", a declarat Geoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea