Social

#lider psd #mircea geoana #guvern psd pd-l #traian băsescu

Geoana: Am discutat cu Basescu despre un guvern PSD-PD-L in urma cu doi ani

Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine ca ar discutat cu Traian Basescu in urma cu doi ani despre formarea unui guvern PSD-PD-L, in conditiile in care motiunea de cenzura impotriva cabinetului lui Calin Popescu Tariceanu ar fi trecut.

"La motiunea de cenzura impotriva guvernului Tariceanu, a existat o negociere cu PD-L pentru formarea unei majoritati. N-a functionat atunci pentru ca n-a trecut motiunea. Dar asta nu inseamna ca Sarbu este de doi ani intr-o negociere perpetua cu PD-L", a declarat liderul PSD, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Seful Senatului sustine ca atunci cand UDMR a trecut langa PD-L, faptul ca nu mai poate fi realizata o majoritate impotriva vointei presedintelui a fost clar si singura varianta a majoritatii era una PSD-PNL-UDMR.

"Ideea era sa mergem si la Cotroceni, si in Parlament cu o majoritate clara si de necontestat. A esuat datorita calculelor prost facute de PNL si de Tariceanu, referitoare la sansa lui de a obtine un nou mandat de premier. Dupa dezertarea UDMR, aveam de ales intre o gherila politica fara finalitate, sa tinem tara in suspans intr-un fel de vodevil", a completat Mircea Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea