Social

Generali MAI, demisi dupa scandalurile din presa

Presedintele Traian Basescu a semnat mai multe decrete de incetare a raporturilor de serviciu intre Ministerul Administratiei si Internelor si patru ofiteri superiori. Trei dintre acestia se afla in centrul unor scandaluri si anchete.
Chestorul Gheorghe Carp este mentionat in plangerea penala formulata Parchetului General de Ministerul de Interne in privinta contractului pentru securizarea frontierelor Romaniei, incheiat intre fosta conducere a institutiei si firma germana EADS. Chestorul Aurel Neagu, revocat, in urma cu trei luni, din functia de sef al Politiei de Frontiera, a fost subiect pentru dezvaluiri de presa, ultima oara aparand intr-un "Armaghedon la frontiera".

Chestorul Mircea Bot, si el concediat, a fost in centrul celebrului scandal al "Afacerii Portbagajul ", in timpul caruia a fost acuzat de implicare in furtul celor 500.000 de dolari. Ulterior, Mircea Bot a fost demis din functia de sef al Politiei Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea