Social

#ninsori #ploi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Gata cu soarele! Vremea se raceste puternic si incep ploile

Ne-am bucurat de un Paste cu temperaturi care au urcat pana la 25 de grade Celsius, insa astazi si maine vremea se va raci, in medie, cu 10 grade. Va si ploua, iar la munte sunt posibile ninsori razlete.

Astazi, temperaturile scad sub mediile perioadei, minima ajungand la noapte pana la minus 4 grade. Soarele se va arata rar printre nori si nu va mai avea aceeasi putere sa incalzeasca temperatura mai mult de 19 grade. Va ploua in Muntenia, Dobrogea si in Moldova, dar ploile slabe nu vor ocoli restul teritoriului.

Si in Capitala, marti si miercuri vor fi cu 11 grade mai putin decat in prima zi a saptamanii, temperatura ajungand pana la cel mult 14 grade Celsius. Cerul va fi innorat, astfel ca bucurestenii e bine sa ia cu ei umbrelele atunci cand ies din casa.

Meteorologii sustin ca joi vom avea parte de temperaturi mai blande, de primavara, pentru ca apoi, spre sfarsitul saptamanii, vremea sa devina din nou mohorata si sa se raceasca, iar ploile sa puna stapanire pe cea mai mare parte a tarii.

Sursa foto: alba24.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea