Social

#restrictii munca # restrictii UE # ridicarea restrictiilor

Gata cu restrictiile pentru muncitorii romani in UE! In ce tari vei putea lucra de la 1 ianuarie

Restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari vor fi ridicate de la 1 ianuarie 2014 in 9 state ale Uniunii Europene, inclusiv in tara care s-a opus cel mai mult, Marea Britanie. Astfel, din prima zi a lui 2014, romanii sunt liberi sa-si caute de lucru in orice tara din Uniunea Europeana, fara sa mai fie nevoiti sa obtina un permis special de munca sau sa lucreze la negru.

Austria, Germania, Belgia, Luxemburg, Franta, Malta, Marea Britanie, Olanda si Spania isi deschis portile pentru muncitorii romani, ca urmare a prevederilor din Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana, care obliga aceste tari sa ridice restrictiile pe piata muncii.

Conform Ziarului Financiar, aproximativ 100.000 de romani ar putea pleca la munca in afara tarii si s-ar alatura din 2014 celor peste 2 milioane de conationali care deja lucreaza in statele membre ale Uniunii Europene.

Sursa foto: defendproclaimthefaith.org

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea