Social

#zapada #vremea #ninsori #prognoza meteo

Gata cu caldura! Temperaturile scad pana la -14 grade in aceasta saptamana

Daca pana acum ne-am putut bucura de o vreme frumoasa, cu temperaturi pozitive, meteorologii anunta ca, incepand cu sfarsitul acestei saptamani, vremea se va raci drastic, iar ninsorile isi vor face aparitia.

De asemenea, vantul va incepe sa sufle puternic, vor fi polei si ger. Temperaturile vor scadea cu peste 10 grade Celsius, ajungand chiar la -14 grade joi dimineata.

Se pare ca aceasta racire brusca a vremii este cauzata de un val de aer rece venit din nordul Rusiei, care a intrat in Romania pe 20 ianuarie, prin nordul Moldovei. In aceasta zona a inceput deja sa ninga de cateva zile. Luni, stratul de zapada atingea cativa centimetri in Moldova, iar meteorologii spun ca acestea vor continua si in perioada urmatoare, insa nu vor cadea in cantitati semnificative.

De asemenea, meteorologii au anuntat ca, incepand cu 24 ianuarie, precipitatiile se vor extinde in toata tara, mai intai sub forma de ploi slabe, apoi lapovita si ninsori.

Sursa foto: mirceamester.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea