Social

#buga #jucator #transfer #brasov

Gata cosmarul! Buga a semnat cu FC Brasov

Aflat in dizgratia conducatorilor, Mugurel Buga a facut marti un pas decisiv pentru cariera sa. Atacantul s-a intors „acasa”, sub Tampa, de unde plecase initial la Rapid.

Adus in Giulesti din postura de mare vedeta, al doilea Pele al fotbalului romanesc (dupa Gabi Balint , evident) a avut parte in tricoul alb-visiniu de doua sezoane foarte bune, urmate de alte doua mediocre, daca nu chiar slabe. Dupa patru ani cu suisuri si coborasuri, fotbalistul a decis in sfarsit sa se intoarca la FC Brasov, semnand marti un contract pe trei sezoane cu formatia antrenata de Razvan Lucescu.

Potrivit editiei on-line a cotidianului Prosport, Buga a fost anuntat ca nu mai intra in planurile noului antrenor al Rapidului, Jose Peseiro si, drept urmare, a fost vandut sub Tampa pentru o suma de transfer modesta: 230.000 de dolari. In afara de Luce junior - antrenor cu care a facut performante pe plan european la Rapid -, atacantul se va intalni la Brasov cu alti fosti colegi de la formatia giulesteana, precum Marius Maldarasanu , Robert Ilyes sau Nae Constantin.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea