Social

#caut menajera #menajera #curatenie #ordine #cautamenajera.ro

Gaseste rapid o menajera cu CautaMenajera.ro

Primul serviciu online pentru recrutarea de menajere din Romania, CautaMenajera.ro, s-a lansat pe 12 Ianuarie 2008. Initiativa serviciului apartine publisherului Acasa Media , care detine portalul Acasa.ro.

Serviciul se adreseaza deopotriva persoanelor ce presteaza servicii de curatenie si beneficiarilor acestor servicii.

Cauti o menajera care sa iti curete locuinta ocazional sau in mod regulat? CautaMenajera.ro vine in ajutorul tau si al tuturor oamenilor ocupati care vor sa gaseasca rapid o menajera, fara a apela la clasica retea de cunostinte si relatii sau la diversi intermediari.

Aplicatia ofera functia de cautare in baza de date de menajere care au profil pe site, cu ajutorul caruia poti identifica din cateva clickuri o menajera potrivita .

Motorul de cautare contine filtre complexe: de la criterii generale ca locatia, varsta, tariful pe ora/saptamana, numarul de ani de experienta, compatibilitatea cu animalele de casa, fumator/nefumator, etc. si pana la detalii legate de serviciile de curatenie prestate si serviciile conexe: spalarea covoarelor, a rufelor, a geamurilor, calcatul rufelor, sau paza ocazionala pentru casa.

In plus, viitorul angajator poate posta pe site un anunt de cautare menajera la care membrii site-ului pot aplica.

Persoanele care vor sa isi ofere serviciile de menaj au la randul lor la dispozitie instrumente usor de Curateniefolosit cu ajutorul carora sa isi pot crea o pagina de profil reprezentativa, cu poze, detalii despre tarif si calendar de disponibilitate, educatie, si nu in ultimul rand referinte si recomandari de la angajatorii anteriori.

"CautaMenajera.ro este un serviciu inedit pentru online-ul din Romania. Conceptul a venit ca urmare a unei nevoi: aceea de economisire a timpului cand cautam servicii de curatenie, fara a scadea insa pretentiile cand vine vorba de calitatile menajerei care va avea grija de locuinta noastra. Serviciul nostru nu trebuie confundat cu o agentie clasica de recrutare de personal pentru curatenie, cele doua parti implicate, potentialul angajator si menajera, luand contact fara mijlocirea sau vreo selectie prealabila a administratorilor site-ului.

Aplicatia pune in contact direct partile implicate, iar selectarea celor mai performante menajere, care apar primele in listingul de rezultate, se face automat, pe baza recomandarilor si a calificativelor date de membrii site-ului care au beneficiat de serviciile respectivei persoane.

Serviciul dispune si de o mesagerie interna cu ajutorul careia utilizatorii pot comunica usor. Datele personale ale membrilor site-ului (adresa de email si numarul de telefon) sunt validate de noi in procesul de inregistrare, astfel incat utilizatorii se pot contacta cu incredere si prin aceste mijloace.

Serviciul CautaMenajera.ro este deocamdata gratuit, cei care doresc sa il foloseasca trebuie doar sa se inregistreze pe site" a declarat Camelia Ionita-Manzatu, Project Manager Acasa.ro.

 

Citeste si:

Intrebari pentru interviul cu o menajera
Calitatile unei menajere eficiente

Ce inseamna a lucra ca menajera?
Sfaturi practice in curatarea diferitelor suprafete din casa

Ce intrebari pui cand te angajezi ca menajera?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea