Social

#aeroportul henri coanda #gara de nord #statie taxiuri #statie oficiala de taxiuri

Gara de Nord va avea statie oficiala de taxiuri, dupa modelul Aeroportului Henri Coanda

Gara de Nord din Bucuresti, cea mai mare destinatie feroviara din tara, isi va amenaja propria statie de taxiuri, din dorinta de a combate fenomenul taximetristilor pirat si a aglomeratiei care se formeaza adesea in fata intrarii principale in statie.

Potrivit informatiilor publicate marti, pe Facebook, de reprezentantii garii, statia oficiala de taxiuri va fi creata dupa modelul Aeroportului "Henri Coanda".

Pe langa combaterea pirateriei, oficialii garii spera sa combata si fenomenul talhariilor sau al violentei din timpul serviciilor de taximetrie, care a facut mai multe victime, de-a lungul timpului.

Administratorul statiei va fi ales prin licitatie. In acest scop, reprezentantii garii lanseaza invitatia doritorilor sa trimita ofertele pana in 20 august, intrucat in 26 august, oficialii vor deschide plicurile si vor afla cine este noul administrator al acestei statii de taxiuri.

Sursa foto: informator.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea