Social

#. trenuri #calatori #gara de nord #profil Facebook #sosiri online

Gara de Nord are profil pe Facebook si tabela de sosiri online

Gara de Nord are de cateva zile pagina de Facebook si o tabela de sosiri online, care este actualizata din minunt in minut, unde calatorii pot gasi date despre rangul si numarul trenului, linia de sosire sau plecare, ruta de calatorie, ora de sosire sau de plecare, dar si minutele de intarziere.

Reprezentantii Garii de Nord au luat aceasta masura pentru a veni in sprijinul calatorilor si se pare ca aceste platforme au deja succes. Doar in perioada de proba a acestui proiect, care a avut loc in intervalul 19-25 iunie 2013, sistemul online al Garii de Nord, //www.cfr.ro/webcam.php, a fost accesat de peste 9.000 de persoane.

Pe pagina de Facebook a Garii de Nord, www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti, destinata publicului larg, se pot afla informatii despre Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural.

Gara de Nord este cea mai mare statie de cale ferata din Romania, iar aici sosesc si pleaca zilnic peste 200 de trenuri care deservesc, in medie, 20.000 de calatori pe zi.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea