Social

Ganea, laudat de antrenor

Antrenorul formatiei Woverhampton, Dave Jones, l-a laudat pe internationalul roman Ionel Ganea pentru evolutia lui din meciul cu gruparea West Ham United , scor 1-3.

Ganea, care a fost notat cu 6 de cotidianul " The Sun", a marcat in minutul 22, la scorul de 0-2, unicul gol al formatiei sale, aceasta fiind si prima reusita a atacantului roman de la transferul sau in Anglia. "Am fost un pic prostuti si letargici. Cei mai buni jucatori ai nostri au fost cei proaspeti, precum Silas, vio Ganea si Mark Clyde", a declarat antrenorul Dave Jones pentru site-ul oficial al gruparii engleze.

Agentia "Sporting Life" a notat ca golul romanului a fost o palida consolare pentru Wolverhampton. "Vio Ganea a fost jucatorul pe care Wolverhampton si l-a dorit foarte mult, dar primul gol al sau in fotbalul englez a servit drept o palida consolare pentru «lupi». Cind a avut ocazia, romanul nu a avut nevoie de o a doua invitatie pentru a inscrie primul sau gol pentru Wolverhampton", a scris sursa citata.

Cotidianul "The Guardian" a precizat ca Ganea a esuat in tentativa de a da semnalul renasterii echipei sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea