Social

Ganea a marcat primul gol in campionatul Angliei

Atacantul echipei Wolverhampton, Ionel Ganea , a marcat primul sau gol in Premier League , in minutul 26 al meciului cu Arsenal Londra , scor 1-3, din cadrul etapei a XXIV-a a campionatului Angliei.

"Romanul Viorel Ganea a marcat primul sau gol, in minutul 26, anulind reusita lui Dennis Bergkamp si dind emotii celor de la Arsenal, care au reusit in final sa se impuna cu 3-1" - noteaza "The Sun".

Sursa citata mentioneaza ca Ganea a mai avut ocazii de gol, pe care insa le-a ratat cu usurinta.

Potrivit cotidianului "The Guardian", Ganea a primit un cartonas galben , dupa marcarea golului, deoarece s-a indreptat spre tribune pentru a sarbatori.

Publicatia "News of the World" scrie ca Ionel Ganea este un international roman nascut in Turcia, care a ajuns la Wolverhampton de la VfB Stuttgart si care ar fi putut inscrie si a doua oara pentru echipa pregatita de Dave Jones, insa sutul sau a fost parat de portarul Jens Lehmann. Ganea a fost titular si evoluat pe toata durata partidei.

Wolves: Jones, Irwin, Naylor, Cameron, Craddock, Butler, Rae, Miller, Cort (Iversen 76), Ganea, Kennedy.
Arsenal: Lehmann, Cole, Vieira, Pires, Bergkamp (Reyes 55), Lauren, Henry, Edu, Gilberto, Campbell, Toure.
Cartonase galbene: Kennedy (9), Ganea (25), Irwin (67) - Bergkamp (31).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea