Social

#dinamo bucuresti #universitatea craiova #valerica gaman # tranfer

Gaman, transferat la Dinamo

Valerica Gaman , fostul jucator al Universitatii Craiova, a fost transferat la echipa Dinamo Bucuresti . Gaman va evolua pana la finalul actualului sezon, contractul sau putand fi prelungit ulterior pentru inca cinci ani.

"Sunt fericit ca am ales Dinamo! Mi-e dor de fotbal si abia astept sa debutez in tricoul alb-rosu. Am trecut printr-o perioada dificila in ultimele luni, dar ma bucur ca transferul la Dinamo a fost perfectat. Sunt optimist si sunt convins ca voi reusi sa fac performanta la Dinamo, asa cum au reusit si alti jucatori de la Craiova in ultimii ani.” a declarat Gaman pentru site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

“La Craiova nu am castigat niciodata un trofeu. Sunt jucator profesionist si am ales o echipa de traditie in fotbalul romanesc , care isi propune in fiecare an campionatul si Cupa Romaniei . Sper din tot sufletul sa castig un trofeu cu Dinamo!", a adaugat Gaman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea