Social

#modernizari fictive #raport municipalitate #gradinite galati

Galati: Modernizari fictive prezentate in raportul municipalitatii

In ultima sedinta de dialog social din 2008, reprezentantii Sindicatului invatamantului Preuniversitar (SIP) au imputat primarului Galatiului, Dumitru Nicolae, modernizarile si reabilitarile fictive la gradinitele din municipiu.

Mai exact, reprezentatii SIP Galati si-au exprimat nemultumirea fata de planul de investitii al Primariei pe 2008. Sindicalistii sustin ca multe dintre gradinite apareau in raportul municipalitatii ca fiind finalizate sau reabilitate, insa in realitate lucrurile nu stau intocmai cum au fost prezentate, arata AmosNews.

Conform presedintelui Sindicatului invatamantului Preuniversitar (SIP)Galati, Valeriu Diculescu, nu s-au efectuat reabilitari la gradinita 5 (strada Domneasca nr. 114) , extinderile la Gradinita 39 (strada Odobesti nr. 1), Gradinita 43 - bloc alimentar, Gradinita cu 8 sali grupa nr. 53 -Micro 39, Gradinita 55, dar si reabilitarea Gradinitei 59. "Dupa Revolutia din ’89 in Galati nu s-a mai construit nicio gradinita. Nu s-au mai facut investitii in acest domeniu.

Actualul primar Dumitru Nicolae, nu a fost niciodata interesat de construirea unei gradinite noi", a declarat presedintele SIP Galati, Valeriu Diculescu. Potrivit datelor prezentate de primarul Galatiului, Dumitru Nicolae, in 2008 s-au efectuat lucrari de executie la 38 de unitati scolare din judet, finantarile fiind asigurate de Ministerul Educatiei si Consiliul Local Galati. In judetul Galati sunt 255 de gradinite, din care 56 in municipiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea