Social

#eliminare #gheorghe hagi #cupa turciei #galatasaray instanbul

Galatasaray, eliminata din Cupa Turciei. Hagi ar putea fi demis

 

Galatasaray Instanbul , echipa antrenata de Gheorghe Hagi , a fost eliminata din sferturile de finala ale Cupei Turciei, dupa ce a remizat, scor 0-0, pe teren propriu cu Gaziantespor.

Echipa lui Hagi pierduse meciul din tur, cu 3-2.

Galatasaray a dominat meciul de pe Turk Telekon Arena, a avut numeroase de gol, insa nu a reusit sa marcheze golul victoriei.

Tehnicianul roman spune ca jucatorii sai nu au avut nicio vina, el aratand cu degetul catre arbitrii partidei, care nu au acordat Galatasaray -ului un penalty clar.

"Nu ma gandesc la demisie . Jucatorii au facut un meci bun, au dat totul pe teren. Asta e, viata continua. Important e ce vom face de maine. Lucrurile nu merg prea bine acum, dar Galatasaray ramane o echipa mare. Uneori se pot bea si ceaiurile amare, fara zahar . Si situatia noastra este amara si dificila. Vom face o analiza. Jucatorii au aratat in aceasta seara ca pot avea evolutii bune. Eu voi face doar analiza tehnica, celelalte subiecte privesc conducerea. Adversarii nostri nici macar nu au reusit sa intre in suprafata de pedeapsa. Am avut si un penalty clar care nu ne-a fost acordat", a declarat Gheorghe Hagi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea